Ναοδομή Κρήτης | Κτιστάκης Ιωάννης

Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr είναι η Ιστοσελίδα έκθεσης και διάθεσης των υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας Ναοδομή Κρήτης, που εδρεύει στο Σγουροκεφάλι, Ηράκλειο Κρήτης. Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της ιστοσελίδας μας  www.naodomikritis.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr δεσμεύεται να σέβεται το απόρρητό σας και να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προσωπικά δεδομένα σημαίνει πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την  παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την www.naodomikritis.gr για τους σκοπούς  της παροχής προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν.

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική, μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας ή μην παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Για θέματα που αφορούν τις πρακτικές απορρήτου www.naodomikritis.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στη διεύθυνση: info@naodomikritis.gr

Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για τη λειτουργία και τη βελτίωση του ιστότοπου, της λειτουργικότητάς του και των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr  μπορεί κατά καιρούς να αλλάξει αυτήν την Πολιτική ή να αλλάξει, να τροποποιήσει ή να αποσύρει την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς προειδοποίηση.
Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε ξανά αυτήν την Πολιτική κατά καιρούς για να μάθετε τυχόν τέτοιες αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.naodomikritis.gr καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο ιστότοπος www.naodomikritis.gr αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.