Ναοδομή Κρήτης

Κτιστάκης Κ. Ιωάννης
Ναοδομή Κρήτης | Κτιστάκης Ιωάννης

Για την εταιρία

Η Ναοδομή Κρήτης Κτιστάκης Ιωάννης είναι μια τεχνική εταιρία με πολυετή παρουσία στο κατασκευαστικό κλάδο της εκκλησιάς. Με έδρα το Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στο χώρο τώρα και τρεις δεκαετίες. Αποτελείται από αξιόλογο και κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και έχει συνεργασία με έμπειρους μηχανικούς.  Με την πολυετή εμπειρία της αναλαμβάνει την  εκ νέου ανέγερση ιερών ναών, αναπαλαιώσεις, κωδωνοστάσιο κεραμίδια, επισκευές, συντήρηση, επενδύσεις με διακοσμητική πέτρα και κάθε εργασία γύρω από το χώρο των εκκλησιών.

Είναι υπεύθυνη για την υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων  της , την  οργάνωση και την έγκαιρη ολοκλήρωση των κατασκευών.

Στόχος μας

Η Ναοδομή Κρήτης βρίσκετε στη πρώτη γραμμή του κλάδου της και φιλοδοξεί να είναι η κορυφαία κατασκευαστική εταιρία στο χώρο της κατασκευής και τη συντήρηση εκκλησιών.

Με το ισχυρό υπόβαθρο πολυετούς εμπειρίας καταφέραμε να έχουμε τη προσωπική μας ταυτότητα. Η ισχυρή φήμη για την υψηλή ποιότητα έργων και την  συνέπια στο χρονικό απαιτούμενο  πλαίσιο και προϋπολογισμού των κατασκευών είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Χρόνια Επαγγελματικής Εμπειριας
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Ολοκληρωμένα Έργα
0 +

Σεβόμενοι τους πελάτες μας, σας προσφέρουμε πάντοτε

Άρτια Τεχνική Κατάρτιση

Χάρη στην άρτια τεχνική μας κατάρτιση είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να αποπερατώσουμε οποιοδήποτε έργο, άμεσα και υπεύθυνα.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα

Η εταιρία Ναοδομή Κρήτης Κτιστάκης Ιωάννης, εγγυάται για την άριστη έκβαση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Άριστη Τεχνική Υποστήριξη

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε άριστη τεχνική υποστήριξη σε όλους μας τους πελάτες, πριν και μετά την αποπεράτωση κάθε έργου.